About
709AR

bbk Architekten

Atelier Vogt

1999–2000

In the two-storey barn-like extension of his residential building, the client wanted to set up a separate studio for eurhythmy lessons, which could also be used temporarily as an apartment. We organized the desired space program as far as possible within the existing structures and designed changes, where they are unavoidable, in a rather inconspicuous way. Our aim was not to let the discrepancy between the barn and its new use become a conflict. We also wanted to generate interior spaces that, although unconventional as places to live and work, are rich in space that even custom-made new buildings rarely have at their disposal.

Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
Atelier Vogt
47°03'48.5"N 9°29'45.3"E

Location: Balzers, Liechtenstein
Type: House, Extension, Atelier

Size: 72 m²
Windows: Vetsch Fenster, Grabs
Timber Construction: Hasler Holzbau, Bendern - Otto Bärtsch, Trübbach
Photography: Walter Mair


Posted: September 2019
Category: Architecture

Source